Bine ati venit pe Avest.ro - Simplu. Rapid. Eficient.
Program lucru : L-V 9.00-17.00   |   Mail : contact@avest.ro   |   Telefon : 0746 957 977
Du-te la conținut

Certificat Energetic Timisoara

Avest.ro
Certificat Energetic Timisoara
Avest Solutions Consult vine in sprijinul timisorenilor care doresc sa: vanda, inchirieze un imobil (casa/apartament) cu Certificate de Performanta Energetica necesar la notar sau banca pentru incheierea contractului de vanzare/cumparare.
 Confortul termic este unul dintre cele mai importante caracteristici ale unei locuințe. Indiferent că vorbim de vară sau iarnă, primavară și toamnă, în interiorul casei trebuie să existe o temperatură constantă, la care locatarul să se simtă bine.
Certificatul de performanta energetica se elaborează și se eliberează de către auditorul energetic pentru clădiri, la solicitarea investitorului/proprietarului /administratorului clădirii şi este valabil 10 ani de la data eliberarii înscrisă în certificatul energetic, cu exceptia situației în care, pentru clădirea la care există certificat enrgetic în valabilitate, se efectuează lucrări de renovare majoră care modifică consumurile energetice ale acesteia.</H3>

Ce este CERTIFICATUL Energetic?
Certificatul de Performantă Energetică este un document obligatoriu cu caracter informativ care arată performanta energetică  a clădirii în funcție de sistemele consumatoare de energie
incalzire
apa calda menajera
climatizare
iluminat
ventilare

În funcție de performanța energetică avută, clădirile se clasifică în 7 clase pe o scală energetică, pornind de la clasa A caracterizată prin consumul cel mai scăzut de energie, respectiv un consum de pana în 125 de kWh/mp/an, până la clasa G corespunzătoare celui mai ridicat consum specific de energie, respectiv un consum de peste 820 kWh/mp/an.Sistemul de notare este de la 1 la 100, notă calculată, după un criteriu bine stabilit, fiind cu atât mai mare cu cât clădirea are o eficiență energetică mai ridicată.
 Valorile  calculate fiind  în conformitate cu reglementările tehnice în vigoare, cu privire la consumurile de energie şi emisiile de CO2, care permit proprietarului de clădire să compare şi să evalueze performanţa energetică .
Unul  dintre cele mai importante avantaje ale certificarii energetice ale unei  locuinte este ca certificatul energetic va duce la o determinare mai  corecta a pretului locuintei in sensul ca, pretul locuintelor cu o nota energetica mai mare va creste intrucat sunt mai usor de intretinut, in  detrimentul celor cu o eficienta energetica redusa.
Pasi pentru obtinere Certificatului Energetic


ELABORAM :

Avest Solution Consult vine in sprijinul Dumneavoastra cu Certificate de Performanta Energetica in cel mai scurt timp si la cel mai bun pret !
Tel 0746 957 977

 contact@avest.ro
 +40 746 957 977
              Proiectare | Servicii

   • Certificat Energetic
   • Audit Energetic
   • Termografiere Cladiri
   • Proiecte Debransare Colterm
   • Solutii de incalzire
   • Managemntul Deseurilor
   • Solutii Imobiliare
Contact :
Sediu social
Str. Decebal, Nr.28A, Drobeta Turnu Severin
Romania, 220110
Date fiscale :
Sc AVEST Solutions Consult Srl
Reg.comert: J25/576/28.07.2017
CUI     :  38042844
IBAN  : RO76BTRLRONCSOC406752801
Protectia Consumatorului
Autoritatea Nationala Pentru Protectia Consumatorului
www.anpc.gov.ro
Tel : 021/ 9551
Program : L- V : 9.00 - 17.00
Proiectare  |   Servicii
Copyright © 2022 Avest.ro. Toate drepturile rezervate.
               Avest.ro
Birou de proiectare si servicii
      Simplu. Rapid. Eficient.
               ____________
Înapoi la cuprins